ABC Dring! – társasjáték

6,100 Ft

+ Free Shipping

Availability: 1 készleten

Kategória:

Az ABC Dring! egy remek szókincsfejlesztő és szinonimakereső társasjáték, mely garantáltan leköti a játékosok figyelmét, és fejleszti a nyelvi kreativitást. A játék kártyákkal működik, és a cél az, hogy az első játékos legyen, aki tíz betűkártyát gyűjt.

A játék ideális 7 éves kortól, és akár 4-6 fő is játszhatja együtt. A játékidő nagyjából 20-30 perc, így könnyen beilleszthető egy esti játékprogramba.

A játék szabályai egyszerűek és könnyen megérthetőek. A játékosoknak egy olyan szót kell találniuk, ami a kihúzott betűvel kezdődik, és az egyik felfordított helyszín-kártyán látható. Aki először talál egy megfelelő szót, az nyeri meg a betűt. Az a játékos, aki eléri a tíz megnyert betűt, az a játék győztese.

A játék lehetőséget ad arra, hogy a játékosok változatosan játszhassanak. Például lehet úgy játszani, hogy a keresett szó nem feltétlenül kell, hogy a kihúzott betűvel kezdődjön vagy megállapodhatnak abban, hogy a keresett szó csak tartalmazza a kijelölt betűt.

Az ABC Dring! társasjáték több díjat is nyert, és nem véletlenül, hiszen rendkívül szórakoztató és fejlesztő játékról van szó. Az interaktív játékélmény garantált, és a játékosok kreativitását és készségeit is fejleszti.

Ha szeretnéd, hogy a gyerekek játékosan fejlődjenek, és közben szórakozzanak, akkor a DJECO ABC Dring! társasjátéka az ideális választás. Rendeld meg most, és élvezzétek a közös játékélményt!

Tömeg 0.3 kg
Méretek 21.5 × 21.4 × 5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart