Swish – társasjáték

3,400 Ft

+ Free Shipping

Availability: 1 készleten

Kategória:

A játékról röviden:  Gali Shimoni és Zvi Shalem 2011-ben megjelent játéka 2-6 fő részére egy igazán különleges kártyajátékot alkotott, ahol a lapok átlátszóak és így kell őket a megfelelő módon párosítani a nyeréshez.     

Mit kapunk a dobozban?  60 átlátszó SWISH kártya, 1 utazózsák, játékszabály    

A játék menete:  A játék kezdetekor a játéktérre ki kell osztani 16 kártyalapot a pakliból. Minden lapon egy tele és egy üres kör látható. A színek a kártyán való elhelyezkedésüket jelzik, hogy könnyebben meg lehessen találni a párokat a játék folyamán.  A játékosok egyszerre játsszák a játékot. Mindenki megfigyeli a lapokat, és amint valaki talált egyezőséget, felkiált: SWISH! Ekkor megfogja a két lapot és összeilleszti őket. A lapoknak úgy kell illeszkednie, hogy minden üres körbe egy tele kerüljön bele. Így alkotnak egy párt. Ha stimmel a dolog, a játékos megkapja a lapokat, majd ki kell pótolni a hiányzókat az asztalon és egy új kör kezdődik.  Egy kombináció azonban állhat több lapból is, mint kettő. Így csak a játékosok megfigyelőkészségén és ügyes kombináló képességén múlik, hogy ki hány lapot tud összerakni.     

Hogyan lehet nyerni?  A játék akkor ér véget, ha a pakliból elfogynak a lapok. A játékot az nyeri, akinek több párt sikerült alkotnia, és így a legtöbb lapot birtokolja.     

Végezetül:  A Swish egy izgalmas kis kártyajáték, ami remekül fejleszti a megfigyelőkészséget. Sok vidám percet okoz a résztvevőknek, ahogy próbálnak minél nagyobb kombinációkat összehozni a lapokból.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart