Pictureka – társasjáték

3,200 Ft

+ Free Shipping

Elfogyott

Kategória:

A Pictureka társasjátékban kicsik és nagyok egyaránt próbára tehetik magukat a képvadászat terén. A játékosok célja, hogy a lehető leggyorsabban, elsőként találják meg az adott képecskét a játéktáblán. Azonban ez nem olyan egyszerű, mert a sok-sok különböző színű és mintájú karakter bizony jól el tud bújni!

A játék menete egyszerű: a játékosok piros, zöld és kék küldetéskártyák közül húzhatnak, a csavar pedig, hogy mindegyik színnél más szabály szerint megy le a kör. Kék kártya húzásakor a játékosoknak az egész játéktáblán kell minél gyorsabban megtalálniuk a kihúzott, és egyetlen megbúvó karaktert. Piros kártya esetében a játékosok a saját, kisebb táblarészükön keresgélnek, zöld kártya esetén pedig a játékosoknak a dobókockával kell dobniuk, és a dobott számnak megfelelő karaktert kell megtalálniuk, miközben az idővel versenyeznek. Vajon ki talál meg 5 dinót 30 másodperc alatt? A körökben az a közös, hogy aki először megtalálja a képecskét, elkiáltja magát: „Pictureka!”, ezzel pedig elnyeri az adott kártyát. A bajnok az lesz, aki a legtöbb kártyát gyűjti be.

A játék fejleszti a gyerekek azonosító-megkülönböztető készségét, reakciógyorsaságát, mindemellett szórakoztató időtöltést nyújt az egész családnak a borongós délutánokon.

A játék magyar nyelvű.

Átlagos játékidő: 30 perc
A játéktábla kirakott mérete: kb. 63 x 63 cm

Tartalom: 9 db kétoldalas játéktábla-részlet, 55 db küldetéskártya, 1 db dobókocka, 1 db homokóra 1 db játékszabály.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart