Magnetic Travel – Pingvin Parádé

4,200 Ft

+ Free Shipping

Availability: 1 készleten

Kategória:

Ha szereted a pingvincsúszdát, akkor készülj a Pingvinparádéra. A Smart games mágneses utazójátéka 48 feladvánnyal izgalmas órákat kínál. A pingvinparádé egy nagyszerű fejtörő gyerekeknek, utazásra tervezve!
Játék menete:

  • A játék kezdetén válaszd ki a 2 üres játékelemet és helyezd a játéktáblára a választott feladatnak megfelelően. A játék során ezeket nem mozdíthatod el. A könnyű feladatok megmutatják néhány pingvines elem helyét is, hogy könnyebben megtaláld a megoldást.
  • Helyezd el a maradék pingvines játékelemeket a játéktáblán, a következő szabályok figyelembevételével:
  1. A 4 pingvineknek egymás mellett, egy vonalban kell elhelyezkedniük, nem lehet köztük üres négyzet. A pingvinek lehetnek egy sorban, egy oszlopban vagy akár átlósan is.
  2. A pingvineknek mindig állniuk kell: a tappancsuk alul, a fejüknek pedig felül kell lenniük.
  3. A játékelemek nem fedhetik és nem takarhatják egymást.
  • Minden feladványnak pontosan egy megoldása van, amit a feladványos füzetben találhatsz meg.

Egyszemélyes készségfejlesztő játék. Fejleszti a térbeli tájékozódást, a koncentrációt, a problémamegoldást. A Smart Games fejlesztőjátéka kiválóan alkalmasak utazáshoz, strandra, orvosi rendelőbe és minden olyan helyre, ahol fontos szempont, hogy kis helyen elférjen, és bármikor elő lehessen venni. A játék 48 feladványt tartalmaz, és négy különböző nehézségi szint található benne. A füzet hátoldalában az egyes feladványok megoldásait is megtalálhatjuk. A Smart már több mint 25 éve törekszik arra, hogy fejlesztő, élvezetes és motiváló játékokat hozzon létre.

A játék tartalma:

  • 1 db feladvány füzet 48 feladvánnyal és megoldással,
  • 1 db becsukható mágneses játéktábla,
  • 6 db mágneses játékelem

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart