IQ Puzzler – logikai játék

4,300 Ft

+ Free Shipping

Availability: 1 készleten

Kategória:

IQ Puzzler, egyszeméyes logikai játék a Smart Games-től.  Golyózásra fel!
Ez a Smart Game logikai játék 2 és 3 dimenziós feladványokat is tartalmaz.
A játék célja: a változatos formájú színes elemeket visszatenni a játéktálcába, méghozzá úgy, hogy sehol se keletkezzen hézag, illetve sehol sem lóghatnak ki elemek. Amennyiben a síkfeladványok már jól mennek, jöhet a 3D-s piramis építése, ami már igazán nagy kihívás!
Összesen 120 feladvány (2D-s és 3D-s), különböző nehézségi szinteken.
A játék menete:
1, Válassz egy feladványt!
2, Vedd elő a puzzle elemeket és helyezd el a feladvány szerint a megadott néhányat.
3, Helyezd el a játéktáblán az összes többi elemet, úgy, hogy az síkban alkosson egységet, valamint ne legyen sehol se lyuk, de ne is lógjon ki a játéktábláról.
4, Ha úgy érzed, készen vagy, ellenőrizd Magad! Csak egy helyes megoldás létezik, melyet a feladványfüzet végén meg is találsz.  Ne nézd meg előre!
Ha a gyermekeddel játszatod, engedd meg Neki, hogy magától rájöjjön, kitapasztalja, hogy mit-hova kell tennie. Fejlődjön, és mindennek ráleljen a logikájára, hiszen ezáltal fog a problémamegoldó készsége egyre tökéletesedni. Segíteni persze szabad, és kell, de mindig csak sugallj! Sose mondd ki, hogy mit hova tegyen!
A játék tartalma: 120 feladvány 5 nehézségi szinten.  A legegyszerűbb feladványoktól eljuthatunk a profi erősen elgondolkodtató feladatokig, miközben a játék fejleszti a logikai gondolkodásmódot, a térlátást, a kézügyességet, finommotorikát, problémamegoldó készséget.
A játék hordozhatósága, és kis mérete miatt bárhol, bármikor játszható, még a zsebedben is elfér.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart