IQ Blox – logikai játék

4,300 Ft

+ Free Shipping

Availability: 1 készleten

Kategória:

A játék célja: 4 kerítés elem adott elhelyezése után a 7 különböző formájú színes elem játéktáblára való berakása. Ezzel az egyik legnehezebb Smart Games játék címet sikerült elnyernie, ami órákig képes elszórakoztatni.
A játék menete:
1, Válassz egy feladványt!
2, Vedd elő a 4 kerítés elemet, és tedd a megadott néhányat a feladvány szerint a játéktáblára .
3, Helyezd el a játéktáblán a 7 színes elemet, úgy, hogy az síkban alkosson egységet, valamint ne legyen sehol se lyuk, ne lógjon ki a játéktábláról, és természetesen a kerítéseknek megfelelően legyen elhelyezve!
4, Ha úgy érzed, készen vagy, ellenőrizd Magad! Csak egy helyes megoldás létezik, melyet a feladványfüzet végén meg is találsz.  Ne nézd meg előre!
Ha a gyermekeddel játszatod, engedd meg Neki, hogy magától rájöjjön, kitapasztalja, hogy mit-hova kell tennie. Fejlődjön, és mindennek ráleljen a logikájára, hiszen ezáltal fog a problémamegoldó készsége egyre tökéletesedni. Segíteni persze szabad, és kell, de mindig csak sugallj! Sose mondd ki, hogy mit hova tegyen!
A játék tartalma: 4 db kerítés elem, 7 darab színes forma, valamint 120 feladvány, ami 5 nehézségi szintű, azaz egyre nehezedő feladványokat tár elénk.  A legegyszerűbb feladványoktól eljuthatunk a profi erősen elgondolkodtató feladatokig, miközben a játék fejleszti a logikai gondolkodásmódot, a térlátást, a kézügyességet, finommotorikát, problémamegoldó készséget, a stratégiai előretervezést.
A játék hordozhatósága, és kis mérete miatt bárhol, bármikor játszható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart